Introductieweekenden

10-11 mei en 24-25 mei 2014

 

 “Ieder mens draagt iets kostbaars in zich.” M. Buber

 

Wil je echte aandacht geven aan je zelf of ben je op zoek naar een opleiding?

 

Psychosynthese is een inspirerende, optimistische psychologie die zich richt op het wezen van de mens. Vragen en problemen worden serieus genomen, maar ook wordt er gewerkt aan kwaliteiten, aan evenwicht en vertrouwen.

In twee bij elkaar horende introductie-weekeinden bieden we je een unieke gelegenheid om jezelf dieper te leren kennen. De tegenstellingen in je denken en voelen wel te erkennen, maar je er niet door te laten ontmoedigen.
Je ontdekt jouw unieke Zijn. Een centrum van creativiteit en levensenergie. In contact met deze bron groeit je liefde, ervaar je eigenwaarde, kalmte, kracht en wijsheid.
Mocht je na de weekeinden met psychosynthese willen doorgaan, schrijf je dan in voor onze basisopleiding: Psychosynthese, Bewustwording en Communicatie.

 

Heb je ervaring in het begeleiden met mensen en deed je elders al een bewustwordingtraject? Dan is het ook mogelijk direct in te stromen in de Beroepsopleiding voor Psychosynthese coach, counsellor en gids.

Er wordt gewerkt in kleine groepen, onder leiding van ervaren trainers, met warmte en persoonlijke aandacht voor jouw leven. Tijdens het tweede weekeind ontvang je een vrijblijvend advies om wel of (nog) niet deel te nemen aan de opleiding. Zo kun je zelf gemotiveerd beslissen.


Plaats: Centrum Psychosynthese Holland,
Muurhuizen 36, Amersfoort
Data voorjaar:

Data najaar: 2/3 november en 16/17 november

Tijd: 9.30-17.00 uur
Kosten: € 425,00
Aanmelden: via het secretariaat 033-4622576 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Kijk voor meer informatie op de website:
www.psychosyntheseholland.nl
Voor informatie over overnachtingsmogelijkheden kun je contact opnemen met het secretariaat.

 

Het aantal deelnameplaatsen is beperkt.

 

Nu aanmelden

Centrum Psychosynthese Holland
     

‘Het licht schijnt alleen als we onze ik-ingenomenheid loslaten’

Ben Bos